Katern

Voorbereidingen Kerstshow KRC Rolling volop in gang

De voorbereidingen van de Kerstshow ‘Santa’s Toy Shop’ bij kunstrolschaatsclub KRC Rolling in Nieuwegein zijn inmiddels in volle gang. Het jaarlijks terugkerende evenement waar de leden met z’n allen maandenlang hard voor werken, is voor de vereniging een bindende activiteit met veel plezier, creativiteit, sportiviteit en leuke anekdotes. Kaarten voor dit spektakel zijn hier te verkrijgen.

Er zijn vier voorstellingen. Onze videograaf Jos van Vogelpoel nam afgelopen maandag een kijkje in de sporthal aan de Aert de Gelderhage in Galecop. Dit is teven het thuishonk van de rolschaatsclub die zowel in Nederland als Europa hoge ogen gooit met hun uitvoeringen.

Over KRC Rolling
KRC Rolling is een actieve vereniging. Naast de ‘gewone’ trainingen en uiteraard de wedstrijden, organiseert de vereniging allerlei andere activiteiten en evenementen, zoals rollerdisco’s, clubdagen, optredens, workshops, promoties en een wervelende Kerstshow. Elk jaar is deze show een daverend succes. Aan deze show doen vrijwel alle jonge leden mee. De voorbereiding neemt dan ook een heel jaar in beslag. De organisatie coördineert de plannen, de trainsters zetten alle nummers in elkaar, ouders naaien de kostuums, de bouwploeg maakt de decors en zo is bijna iedereen er mee bezig.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk